Thursday, November 24, 2011

27 Zulhijjah 1432H

A big thanks for all the wishes via facebook, sms and phone calls..

I'm gonna be a big girl..The barrier is broken and now I'm getting old, but my heart feels by O_O

A big pain start when i wake up this morning, my mum keep calling me around 6.51 a.m for the best du'a for me, my father nak jugak mencelah, i'm the one yang just keep silent...My acik pun ada call jugak 7.21 a.m, time nak pegi keje and macam biasa my bro wishes yang paling lambat, around 10.50 a.m..My adik, still in SPM mode, so no calling-calling this time...I'm so blessed..Having around a great family...Nothing can be compared to this.Around 11.45 a.m, saya sudah start untuk tido to relief the pain..bangun2 sudah 2.40 p.m..The alarm keeps yelling at me, but saya tiada kudrat nak bangun..Ujian dari Allah..

Now, I must prepare for next final presentation...which carry out 40% for each individuals..Sangat2 banyak marks kat situ..So,must have strength mentally, physically and spiritually untuk hadapi hari-hari mendatang..Hari ni sudah separuh hari I'm not working on that...The pain sangat2 kuat..

pictures from fb..There are lots of motivation words out there..

p/s: I told you trust no one...Please put ur trust hanya pada Allah...I already experienced a lot from something that happened to me...few months ago...hihi...

No comments:

Post a Comment