Monday, April 26, 2010

Perhimpunan Perdana Solat Hajat Palestine

Ayuh! Sambutlah Seruan, Menerobos Tembok Kematian


Perhimpunan Perdana PALESTIN

Tarikh; 8 Mei 2010

Lokasi: Stadium Melawati, Shah Alam

Masa: 7.00mlm hingga 11.30mlm


Aktiviti Menarik

- Persembahan Nasyid & Sketsa

- Tayangan Video Air Mata Palestin

- Ucapan Wakil-wakil NGO

- Ucapan Wakil dari Palestin

- Penyampaian Sumbangan


Tetamu Jemputan

- Skeikh Hussein KH Awawidah, Penasihat kanan Rabithah Ulama Palestin

- Kumpulan Nasyid & Artis-artis Tanah Air


Bawa bersama sepanduk & banner sebagai tanda sokongan anda

Kutipan dana akan turut diadakan

Bawa bersama sejadah untuk solat berjemaah di Stadium


Anjuran

* Coalition of Graduates of Higher Institutions of Malaysia (HALUAN)

* Malaysian Muslim Youth Movement (ABIM)

* Jemaah Islah Malaysia (JIM)

* Palestinian Center of Excellence (PACE)

* Aqsa Syarif

* Dewan Pemuda Masjid Malaysia (Dewan Pemuda)

* Pertubuhan Mawaddah Malaysia

* Viva Palestina Malaysia (VPM)

* Nasyeed.com

* Mu'adz.com


Untuk sebarang pertanyaan boleh hubungi kami


Office & Correspondence Address:

Lifeline 4 Gaza

c/o Biro HALUAN Palestin

16-1 Jalan Dinar A U3/A, Seksyen U3, Taman Subang Perdana

40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.


http://www.lifeline 4gaza.org


603 7846 4146

info@lifeline4gaza. org



* kepada semua kawan-kawan terutamanya yang dah hbs exam pada

tarikh ini 8hb mei,mari kita meramaikan perhimpunan perdana Palestin
.

sambutlah seruan merombos tembok kematian...source from kak Aishah Rashid
.

FYI:My tokki admitted again..maybe refer to HUSM Kubang Kerian...Hajat doa semua..

Ummu Muhammad akan hadir pada 27hb ni di KTD...tidak sabar untuk mengetahui kata-kata isteri syuhada Palestine..

4 comments:

  1. salam su..su g ke KTD?
    kak tgh exam lg..

    ReplyDelete
  2. kak, sue pun masih dlm mood exam lagi ni..adik sue la yang jadi 'telinga' sue nnt..hehe..akk,dh settle blum kes orang pecah masuk rumah...mf lama xtanya khabar..

    ReplyDelete
  3. ooo...xper su,sama2 manfaatkan nikmat yg Allah bg..kak n adik2 pun gitu jgk..
    atiyah skrg fasi kat HIMEGA..
    jelous jgk...

    alhamdulillah dah settle...
    tp,bg kesan kat housemate lah...
    xleh bunyi sikit kat grail..mesti kalut nk g tgk...


    sambil2 exam mode nie..kak tgh cuba siapkan research..
    semoga kita dpt wak yg terbaik...
    insyaAllah..

    ReplyDelete
  4. MasyaAllah, Atiyah jadi fasi,mantap ni...su tak berpeluang juga,kita sama2 masih exam kan..cuma sempat send 'doc IPT' kat hanisah zakaria untuk dibentangkan dlm HIMEGA..

    Akk, jaga diri baik2..insyaAllah, kena banyak doa, selain usaha kita dalam berjaga2...dunia semakin tidak selamat selagi kita tidak balik pada Islam, tugas daie makin berat di pihak kita..

    InsyaAllah, ni sem akhir akk kan?..moga research cepat siap..tidak sabar nak dengar pengalaman akk terjun dlm medan sebenar sbg murobbi...ada masa, insyaAllah hajat sangat turun Ktn...=)

    ReplyDelete